محل تبلیغات شما

بعــــــــــله!

مطلع شدیم که دوست صمیمی مون رتبه کنکورش شده 8000!

البته خبر خیلی موثقی نیست ولی خب فکر عم نکنم چندان بی راه باشه چون این دوستمون تاریخ دانشگاه اصفهان رو می خواست و نیاورد! کتابداری آوردن که اونم من نمی دونستم اصلا، الانم دارن روانشناسی می خونن، دانشگاه قرآن و عترت

خواهرم میگه هيچوقت از شکست کسی خوشحال نشو ولی مشکل من چیز دیگه است. بدم میاد از آدمایی که سر نمره شون/ رتبه شون/ موفقیت هاشون/ و کلا همههه چیییی شون قپی میان و قمپز در می کنن و میخوان بگن <<اون کاری که من دارم انجام میدم خیلی سخت تر از کاریه که تو انجام میدی، ولی من می تونم و موفق میشم و خیلی بهتر از تو هم هستم>>!!!

آره ارزش آدما رو کنکور تعیین نمی کنه مسلماااا ولی لجم گرفته از اون میزان قپی اومدن تو همه چیز!!

+بعد من خوره ی اینکه دوباره کنکور بدم افتاده به جونم! (فقط عم برای اینکه ببینم می تونم رتبه ی بهتری داشته باشم یا نه، وگرنه خیلیم خوشحال و راضی ام از رشته ام!) 

شینیم باو 

وقتی هیشکی نیست..

اندر پیرامون کنکور و اینا..

دیکتاتوری یا دموکراسی؟ مسئله این است!

ولی ,رتبه ,کنکور ,شون ,رو ,دانشگاه ,گرفته از ,از اون ,اون میزان ,لجم گرفته ,ولی لجم

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نام امام علی بن ابیطالب در قران کتابخانه عمومی فجر دولت آباد لوازم یدکی کاپرا،وینگل و مزدا ،لندمارک و مسابقات داربی محله های کوشی و شمالی